• Een blaashal in de avond

  • Huidige situatie vanaf Abr.Kuyperlaan

  • Volgens bestemmingsplan 2003

  • Volgens bestemmingsplan 2013


RSS Feed 

Locatiestudie Tennishal Alta niet gedeeld met de raadsleden 13 oktober

Zoals u heeft kunnen lezen in onze brief aan de gemeenteraad dd. 29-10-2020 (mede-ondertekend door SWB, Groen in Amersfoort en SGLA), is de gemeente in juli 2020 een onderzoek gestart naar mogelijke alternatieve locaties in en rond Amersfoort voor een tennishal. Deze door de gemeente Amersfoort uitgevoerde "Locatiestudie Tennishal Alta" vindt u via onderstaande link.   


In deze studie kunt u lezen dat er alternatieve locaties zijn voor het niet-acceptabele Limviosportveld, maar dat die niet verder uitgewerkt werden. Ook kunt u weer lezen dat de gemeente ernstige bezwaren heeft tegen de locatie Limvisportveld o.a. vanwege de ligging in het Rijksbeschermde stadsgezicht (RBS), naast ernstige twijfels over de financiĆ«le haalbaarheid. Ook wordt gesteld dat de gemeente niet bereid is bij te dragen in de exploitatie noch garant kan staan voor tekorten. Interessant detail is dat de Locatiestudie niet was gedeeld met de raadsleden tijdens het rondetafelgesprek in de Ronde van 13 oktober!   


LINK naar locatie studie


Onderwerpen:
Archief:

TeleportMe
De werkgroep Hart voor de Berg bestaat uit een groep betrokken bewoners. We zijn allen donateur van de SWB en werken daarmee samen. Als u ons wilt steunen kan dat door donateur te worden van de SWB. U vindt hier de informatie.Opmaak bijgewerkt: 01-11-2020