web-logo-speelruimte

Privacy

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Hart voor de Berg (HvdB) verwerkt uw persoonsgegevens wanneer u zich aanmeldt voor een van onze activiteiten of als u een abonnement neemt op onze nieuwsbrief. Het gaat om de volgende persoonsgegevens:

  • Uw voor- en achternaam*
  • Uw emailadres*
  • U eventuele mede ondertekende huisgenoten
  • Uw postcode*
  • Uw huisadres (hsnr en straat)

* = verplicht
= niet verplicht

Hoe lang HvdB gegevens bewaart

HvdB bewaart uw persoonsgegevens uitsluitend om het doel te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld. Namelijk steun aan één van onze acties.

Delen met anderen

HvdB kan uw persoonsgegevens aan derden geven met het doel om de achterban van onze actie(s) aan te tonen.

Google services

HvdB maakt gebruik van services van Google. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie over hoe Google omgaat met persoonsgegevens. HvdB heeft Google geen toestemming gegeven om via HvdB verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

MailChimp

Voor het versturen van nieuwsbrieven maakt HvdB gebruik van https://mailchimp.com. Als klant vertrouwen wij op de privacy-verklaring van deze listprovider: https://mailchimp.com/legal/privacy/. Het is altijd mogelijk om u voor de nieuwsbrief af te melden, bijvoorbeeld door onderaan de nieuwsbrief op ‘uitschrijven’ te klikken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar HvdB.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door HvdB verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

Onze contactgegevens: